CAVALLERS I PRINCESES

Aquest any als nens i nenes de p4a hem decidit ser PRINCESES I CAVALLERS!!!! Estem molt motivats i això es demostra amb tot el material que han portat els vostres fills: contes, llibres, disfresses, corones, espases, escuts, dibuixos, joguines... Seguiu portant més material perquè el nostre racó quedi XULÍSSIMMMMMM!!!!!!


 


En aquest blog trobareu notícies i anècdotes sobre els cavallers i princeses per poder aprofundir en el tema.

Per començar us deixo un petit vídeo de la cançó: SOM, SOM, SOM ELS CAVALLERS, per ballar amb els vostres fills.

 
Hem investigat on vivien els cavallers i les princeses, als castells. I estem descobrint les parts d'un castell i la seva funció. Aquí us deixo un petit vídeo on podreu veure amb els vostres fills tot el que estan aprenent. És molt interessant!!!Estem molt interessats a saber a què es dedicaven les princeses, ja que els cavallers sabem que lluitaven molt i eren molt valents!, però hem vist que les princeses no només es pentinen i ballen sinó que n'hi ha algunes que els hi agrada caçar o muntar a cavall. Aquí teniu uns exemple:


Seguim investigant sobre els cavallers i les princeses... volíem conèixer com ballen i quina música els hi agradava. I mireu què hem trobat!!!!

Després de visualitzar els vídeos hem fet una conversa sobre el tipus de música i dels passos. Ens hem adonat que fan servir instruments de música i que no canten, que els balls es fan amb parella (cavaller i princesa) i també s'ajunten tots. Hem gaudit molt de com anaven vestits.Ens han agradat tant que hem volgut escenificar un ball medieval entre nosaltres.

L'aula s'ha convertit en un saló reial... Ens ho hem passat molt bé i ara ja podeu practicar amb els vostres fills. Hem fet dos grups i aquest ha estat el resultat!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...