LLOROS

Hola pares i mares de P5B, ja hem escollit el nom de la nostra classe: serem els lloros! Sí, sí, lloros, animals simpàtics, llestos i acolorits que ens acompanyaran durant tot el curs!
En descobrirem un munt de coses. Esteu al cas perquè anirem penjant cosetes a mesura que anem investigant aquests animalons.

Hola de nou pares! Mentre estem preparant les preguntes per investigar, aquí us deixem un tutorial perquè us entretingueu amb els vostres fills i practiqueu com es dibuixa un lloro ben bonic! Segur que a l'escola també el fem!
Aquí us deixem una cançoneta ben divertida sobre els lloros. Esperem que els agradi molt als vostres fills i ens demanin que la posem a la classe!!!!


Estem aprenent un munt de coses sobre els lloros! I una de les últimes sorpreses que hem sabut és que quan neixen no tenen plomes!!!! Tan bonics que són després amb les plomes de coloraines!!!! Mireu, mireu, quin video que he trobat del naixement d'un lloro!


Que interessant oi? Ja veieu que s'ha d'anar amb molt de compte.
Voleu veure un veterinari explicant per què serveixen les plomes, quan les canvien, la importància de l'alimentació,...? És una cacatúa, però també serveix pels lloros. 


Hola famílies, fa dies que no us diem res. És que anem molt enfeinats aquestes últimes setmanes!!!!
Us penjo un vídeo sobre el per què poden parlar els lloros sense tenir cordes vocals com els humans. Mireu, mireu!!!


I us deixo un documental sobre els lloros, per quan tingueu una estona. Dura tres quarts d'hora! Espero que us agradi!

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...