dimarts, 17 de gener del 2017

Treballant les emocions!

Després d'haver estat tot el primer trimestre treballant les emocions, recordant l'alegria i la tristesa, hem volgut fer una activitat especial per poder seguir aprenent amb aquests dos sentiments.
Primer de tot vam encetar una conversa on cadascú va relacionar l'emoció amb un color i ens vam adonar que cadascú li posar un color diferent a les emocions! I tot aprofitant aquesta gama de colors que va sortir vam decidir representar l'alegria i la tristesa amb un cercle cadascuna.
Vam penjar els dos cercles a la pissarra i a terra teníem tots els colors que havíem anomenat a la rotllana amb els que ens sentíem identificats.


I a poc a poc vam anar enganxant el color amb el que ens fa pensar l'alegria i la tristesa i els cercles van anar omplint-se.

Un cop vam acabar ens vam fixar que el de l'alegria estava ple de colors vius i alegres i el cercle de la tristesa era més fosc i trist, però tots dos havien quedat molt xulos!
Per acabar l'activitat vam posar el nostre nom a una pinça de fusta segons si estàvem alegres o tristos en aquell moment i així podrem deixar reflectit en tot moment com ens sentim quan estem a l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...