dijous, 18 de maig del 2017

RACONS DE LA GRANJA A P3

Com cada any, a P3 hem fet la visita a la granja de Can Deu per conèixer tots el animals i més tard, escollir l’animal que més ens agrada per investigar i saber més coses sobre ell.
Abans d’aprofundir en l’animal escollit, hem fet uns racons molt especials i divertits per treballar tots els animals de la granja.

Un racó que ens ha agradat molt ha estat el de collir ous de gallina amb pinces. Cada nen posava els ous al seu nial.



En un altre havíem de fer un trencaclosques, però no era un trencaclosques qualsevol, era una vaca que havia perdut les seves taques! Ens ha costat una mica, la veritat!



També hem pogut classificar animals per famílies. A la granja vam veure que cada un vivia agrupat a la seva caseta.



Ens ha agradat molt poder pintar amb plomes d’aus! A la granja podem trobar moltes i amb unes ben grans, les hem sucat en pintura i hem pogut dibuixar i escriure.



A un altre racó hem escoltat diferents sons d’animals i havíem d’endevinar de quin era. Hem trepitjat palla, herba, sorra i gra. Tot això ho trepitgen els animals a la granja.



I per acabar, entre tots hem fet una granja al passadís! Ha quedat molt maca! Cada nen ha pintat un animal (vaca o gallina segons la classe). Cadascú l’ha pintat del color que ha volgut. Ha quedat molt divertit i ens ho hem passat pipa!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...