dissabte, 21 d’octubre del 2017

MÚSICA A INFANTIL

Ja tornem a ser aquí! 

Aquest curs hem iniciat una assignatura nova a infantil. Fins ara la música es feia en anglès així que hem decidit fer-la també en català. Cada curs té un protagonista que al llarg del curs anirà ensenyant danses i cançons als nostres alumnes. Aquí us els presentem:

A P3 tenim una fada que ens ensenya cada any moltes coses i aquest curs també cançons i danses. S’anirà trobant a l’esquirol, al Patufet, a la Caputxeta, als Tres Porquets… Viu al bosc del Silenci on anirà arribant la tardor, l’hivern, la primavera… Ens ho passarem molt bé!A P4 el protagonista és un cargol que vol arribar a Bremen perquè li han dit que allà fan molta música! Com camina tant lentament, al llarg del camí s’anirà trobant a diferents personatges i diferents situacions que l’ajudaran a ensenyar més música.


A P5, els personatges són dos germans bessons que volen viatjar pel món a conèixer més música i a ensenyar cançons i danses d’arreu de Catalunya.Ja hem començat aquesta aventura i s’ho estan passant molt bé! Us deixem amb la cançó que iniciem cada sessió.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...