diumenge, 17 de febrer del 2013

VISITEM EL PARC GÜELL

Els metges i els perruquers fa uns dies vàrem visitar el Parc Güell de Barcelona per contemplar en directe l'obra d'Antoni Gaudí. Teníem moltes ganes de poder veure d'aprop els trencadissos i les cases que l'artista va fer en aquest parc.
Passejar-s'hi ja és un plaer per la vista, però nosaltres a més a més vam poder realitzar un trencadís de veritat tal i com ho feia en Gaudí.

Només arribar al parc i mentre estàvem esmorzant ens va visitar el senyor Requesens, amic d'en Gaudí, per explicar-nos que tenia molta feina perquè estava treballant per acabar la Sagrada Família. Després ens vam dividir en grups i vam començar la visita.



Sota l'elefant vam iniciar el nostre taller de trencadís. Primer vam preparar el ciment, després vam trencar les rajoles amb un martell i finalment les vam enganxar sobre el drac.





Poder veure el drac tan d'aprop ens va agradar molt i després de descobrir que era màgic i que si li dèiem un secret a l'orella se'ns compliria encara va ser més fantàstic.


Un descans asseguts a la boca de la balena i visita al mercat. Aquest espai ple de columnes ens va agradar molt. Vam buscar els quatre sols que hi ha al sostre, representat les quatre estacions, i també hi vam trobar un pop.




Els bancs en forma de serp, plens de trencadissos ens van agradar moltíssim. Vam seure-hi una estona i els vam trobar molt còmodes.


Sota l'onada del mar vam fer veure que fèiem surf i després vam realitzar el segon taller de trencadís. Aquesta vegada amb trossets de paper de xarol per fer-nos un barret amb una de les formes de les famoses xemeneies que en Gaudí utilitzava per decorar les teulades de les seves cases.




I per acabar ens vam disfressar amb elements típics del parc: bolets, creus, dracs i sols. Els monitors ens van explicar un conte i nosaltres el vam representar. Ens ho vam passar molt bé!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...