divendres, 9 de març del 2012

ELS TIGRES I LES GIRAFES VISITEN UN MUSEU A L’AIRE LLIURE AL PARC DE LES MORISQUES


El passat dilluns 27 de febrer les girafes i els tigres vam anar d’excursió al Parc de les Morisques per treballar Picasso. Allà vam passar-ho molt bé!
Per començar, va sorprendre’ns l’aparició de la Infanta Margarita Maria que s’havia escapat d’un quadre. Plorava perquè no sabia què li havia passat... Es trobava estranya pintada d’aquella manera. Va convidar els nens a passar per un seguit de tallers que repassaven les diferents èpoques de l’estil pictòric de l’artista.
Parlant del període realista ens vàrem fer una una foto amb polaroid i després cada nen va haver de dibuixar-la. Vam observar quadres de l’època blava i rosa i arribant al cubisme vàrem confeccionar un collage en grup i els monitors i mestres ens van pintar les cares utilitzant formes geomètriques.
Què bonic veure el Guernika tan gran! Així el vam observar amb més detall. Després vam fer una cursa de relleus per omplir, per torns, un quadre amb ditades simulant l’estil puntillista.
Per acabar... Vam jugar a un “memory” especial fet amb imatges de quadres de l’artista. I per acomiadar-nos... va tornar la Infanta. Havent treballat tot el dia ja sabíem què li havíem de dir: estava estranya perquè l’havien pintada a l’estil cubista, igual que les nostres cares! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...