dimarts, 29 de maig del 2018

TREBALLEM LA GRANJA A P3


Degut a l’èxit dels racons de granja de l’any passat, els hem tornat a fer! Després de fer la visita a la granja de Can Deu per conèixer tots el animals i escollir l’animal que més ens ha agradat, hem començat a fer aquests racons tan divertits i especials sobre els animals! Abans de tot, hem fet una granja en un racó de la classe on hem col·locat animals que hem portat de casa.

Un racó que ens ha agradat molt ha estat el de collir ous de gallina amb pinces. Cada nen posava els ous al seu nial.

En un altre havíem de fer un trencaclosques, però no era un trencaclosques qualsevol, era una vaca que havia perdut les seves taques! Ens ha costat una mica, la veritat!
També hem pogut classificar animals per famílies. A la granja vam veure que cada un vivia agrupat a la seva caseta.

Ens ha agradat molt poder pintar amb plomes d’aus! A la granja podem trobar moltes i amb unes ben grans, les hem sucat en pintura i hem pogut dibuixar i escriure.

A un altre racó hem escoltat diferents sons d’animals i havíem d’endevinar de quin era. Hem trepitjat palla, herba, sorra i gra. Tot això ho trepitgen els animals a la granja.


I per acabar, entre tots hem fet una granja al passadís! Ha quedat molt maca! Aquest any estava formada per conills i cavalls ja que els animals escollits han estat diferents de l’any passat.Cadascú l’ha pintat del color que ha volgut. Ha quedat molt divertit i ens ho hem passat pipa!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...