diumenge, 30 de setembre del 2012

L'ADAPTACIÓ DELS MÉS PETITS

Ja fa unes setmanes que hem començat l’escola. Els primers dies hi havia algunes nenes i nens que no els va agradar massa venir a un lloc nou i sense els papes. Però han descobert que l´escola és un lloc on fem moltes coses divertides.
Cada matí el titella del Sol ens desitja un bon dia i nosaltres li cantem la seva cançó. També el titella de l´aula (la granota Ona a P3 A i el drac Paf a P3 B) surt cada dia de la seva capsa màgica per saludar-nos i mirem quin temps fa.
Fins ara hem jugat a racons amb un munt de joguines, hem mirat i explicat contes, hem pintat amb retoladors, amb ceres, hem enganxat gomets i fins i tot ens hem atrevit a fer un mural entre tots que ens ha quedat ben bonic!


Ja coneixem al Víctor que ens fa jugar per treballar la psicomotricitat. El Xavi ens ha presentat un munt de titelles que parlen en anglès! I amb la Raquel hem cantat cançons i ballat amb la granota Carlota.
Ara ens encanta arribar a la classe cada dia per veure quina activitat xula toca fer i fins i tot a vegades no volem tornar a casa!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...