dissabte, 17 de novembre del 2012

CARGOLERA A P4

Els nens i nenes de P4 ja fa uns dies que treballem la cargolera. Per muntar la nostra cargolera vam necessitar sorra, escorça d'arbre humida, troncs d'arbres i els més important.... ELS CARGOLS!!!


Cada dia dediquem una estona observant-los i cuidant-los. Estem aprenent moltes coses com què mengen ... Sabem que els agraden molt les fulles d'enciam, de col, el tomàquet, la poma i  les galetes en canvi sabem que no els agraden gens les fulles de julivert ni les fulles de pastanaga.

També hem aprés a despertar-los. Primer ho vam intentar cantant la cançó del "cargol treu banya..." , però no ho vam aconseguir, vam intentar tirar una miqueta d'aigua en forma de pluja però tampoc vam aconseguir que sortissin, finalment els hi vam posar fulles d'enciam i de seguida van començar a treure les seves banyetes.


També hem fet una cursa amb els nostres cargols  per saber si guanyarà el cargol gran o el cargol petit però hem descobert que no segueixen una línia recta ... fan ziga-zaga i voltes ... Els nens i nenes de P4 preferim dir que fan espirals com la seva closca.


   

Comencen mot bé però de seguida surten del camí.


Després de veure com caminaven els cargols vam decidir que nosaltres també volíem dibuixar espirals al terra i trepitjar-les .... ens ho vam passar molt bé però QUIN MAREIG!!! 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...