divendres, 9 de desembre del 2011

PATIM, PATAM, PATUM...

Els nens i nenes de P3 hem estat treballant el conte d'en Patufet durant les últimes setmanes.
En primer lloc vam explicar el conte que ens va portar el Pau a la classe:





També vàrem gaudir d'una estona mirant el conte d'en Patufet  "UNA MÀ DE CONTES". Podeu tornar-lo a mirar amb els vostres peques en aquest enllaç:


En Patufet és un conte que els hi apassiona. Els fa estar ben atents i tots acaben rient després del pet que fa el bou (és impagable).


Una vegada ja coneixíem la història, vam començar amb el treball d'aula. 






Alguns es van atrevir a escriure el vocabulari treballat. Si és que es fan GRANS, aquests MENUTS!


Van quedar ben sorpresos en veure que gairebé tots tenien alguna de les lletres de la paraula PATUFET.




Vam fer un Patufet gegant i el vam afegir al gran mural del passadís. Allà també vàrem posar les nostres cols realitzades amb diferents tècniques plàstiques.








Un dia ben especial va ser quan el Josep ens va portar una col ben gran de les veritat. Va arribar a l'escola amb la col a la mà i una barretina catalana. Estava ben guapo!


 Conjuntament amb la Marta (mestre en pràctiques que aquest trimestre està amb nosaltres), vàrem realitzar activitats al voltant del safrà, un condiment ben desconegut per als nostres petits i petites:
Vàrem conèixer com és i quina olor fa:





 Inclús vam poder pintar amb SAFRÀ! Les classes de P3 feien una olor ben peculiar! Potser ho veu notar en venir-los a buscar! 





Una altra activitat proposada per la Marta i que els hi va agradar molt va ser conèixer l'ofici del pare del Patufet "EL PAGÈS". 
Vam tocar, olorar, mirar per dins moltes verdures de mil colors! Vam jugar a la gallineta cega amb les verdures i fins i tot les vam estampar en un gran mural:





GRANS DESCOBRIMENTS AMB ELS PETITS DE LA SALUT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...