diumenge, 29 de gener del 2017

PROJECTES DELS NOMS DE L'AULA

Enguany, com cada curs, vam començar el setembre pensant un nom per cada P5, per treballar-lo durant un temps en forma de projecte. Vam escollir les estrelles (del cel) a P5A i els lloros a P5B. 

Però vam canviar una mica la dinàmica de treball. Aquest curs el que vam fer després de veure què volíem saber sobre els temes va ser reagrupar totes les preguntes en 7 o 8 grans preguntes. Fins aquí, com sempre! Però de cada pregunta, l'infant només havia d'investigar d'una manera:
- o bé li tocava portar informació escrita, paraules clares en lletra de pal millor, i que poguéssim retallar per enganxar-les posteriorment...
- o bé havia de portar imatges sobre la pregunta que li havia tocat, també per poder-les retallar i enganxar després...
- o bé li tocava portar algun vídeo, ja fos gravat explicant ell/a la pregunta, o trobat a internet, o algun conte web per poder visionar a la PDI...

D'aquesta manera no havíem d'escoltar 4 o 5 vegades la mateixa informació cada setmana, si més no, no de la mateixa manera. 
I a més a més, el millor era el mural conjunt que anàvem confeccionant setmana rere setmana, i podíem veure les nostres descobertes sempre que volguéssim. Tots vèiem el nostre progrés i ens feia molta il·lusió.

Tot aquest treball conjunt s'ha anat complementant amb diverses dinàmiques i activitats, acabant els projectes amb un alfabox de tot allò que havíem après (graella alfabètica on vam intentar recordar el màxim de coses amb cada una de les lletres de l'abecedari, i hi vam fer un dibuix i/o escriure alguna paraula).

Els projectes ens han durat fins el mes de Gener!!!!! Mireu com van quedar elsnostres murals!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...