diumenge, 10 de febrer del 2013

VISITA A UN EDIFICI MODERNISTA DE SABADELL

Aquest trimestre els perruquers i els metges hem iniciat un projecte d'art sobre Antoni Gaudí. Primerament, per situar-nos dins del modernisme, hem visitat l'edifici de la Caixa de Sabadell, ara UNIM.
Aquest edifici va ésser construït el 1916 per l'arquitecte català Jeroni Martorell. Aquí hem pogut observar que, com en els edificis d'en Gaudí, hi podem trobar elements de la natura: fulles, animals,... representats en les finestres, els fanals, les columnes, els sostres,... I el que més ens ha impressionat han estat els vitralls, plens de colors.





Ens han explicat que els vitralls es poden fer de dues maneres diferents: pintant el vidre com si es tractés d'una pintura o posant vidres de colors units per plom.
Després hem pogut realitzar un taller on hem fet un vitrall pintant una fulla amb pintura especial pel vidre, "pintura de bombeta". A l'escola acabarem aquest vitrall amb paper de cel·lofana de colors i així haurem utilitzat les dues tècniques per a fer el nostre vitrall modernista: vidre de colors i vidre pintat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...